Donttoleame – PROMO Epizod 234

Donttoleame – PROMO Epizod 234

Me ndihmën e marifeteve të pista të Cansu Esin, ajo arrin të bindë Emren se është me të në Siri. Megjithatë, është dikush që është i vetëdijshëm për anën e brendshme të çështjes: Dëshira! Ndërkohë, dy të dashuruarit Zeynep dhe Emre, të pavetëdijshëm për njëri-tjetrin, të cilët po përgatiten të thonë lamtumirë, do të qëndrojnë vetëm në të njëjtin vend.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *