Familja -Seriali – Se shpejti

Familja -Seriali – Se shpejti

Seriali Familja do të diskutojë ndryshimin e ekuilibrave në familje, ngjarjet në zhvillim dhe aspektet më të diskutueshme të konceptit të ‘familjes’, kur Aslan, i cili është kreu i Soykans, një familje e pasur.

Aslan, është djali i një familje të madhe dhe një karakter i zgjuar dhe misterioz që menaxhon një klub natë.
Devin, një psikologe, hyn në jetën e Aslan dhe bën Jeten e tij të komplikuar

PJESA 2

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *